Pronghorn cykler

Pronghorn cykler sælges direkte til forbrugeren via hjemmesiden pronghorn.dk – samme model som f.eks. Canyon. Virksomheden er dansk og har eksisteret siden 2007. Selvom brandet ikke er blandt de mest kendte i Danmark, har Pronghorn opbygget et godt ry i cykelverdenen.

Teamet bag Pronghorn cykler, der består af dedikerede cykelentusiaster og erfarne ingeniører, arbejder kontinuerligt på at forbedre og udvikle nye modeller, der er på forkant med den seneste cykelteknologi. De lytter også opmærksomt til feedback fra ryttere, da de forstår vigtigheden af at tilpasse cyklerne til brugernes individuelle behov og præferencer.

I begyndelsen af deres rejse fokuserede Pronghorn på at undersøge og forstå behovene hos professionelle ryttere, såvel som de mere erfarne entusiaster. Dette bidrog til udviklingen af deres første prototyper, der hurtigt opnåede anerkendelse for deres innovative design og teknologi.

Pronghorn brandets popularitet spredte sig hurtigt, og det blev anerkendt som en førende producent af racercykler, der prioriterede både hastighed og komfort. Gennem årene har Pronghorn fortsat med at forfine og forbedre deres cykler ved hjælp af feedback fra deres kunder og de seneste teknologiske fremskridt.

Med tiden har Pronghorn udvidet deres sortiment og tilføjet nye modeller til at imødekomme forskellige behov og præferencer. Uanset om det er til konkurrence eller fritidskørsel, har Pronghorn cykler vundet tillid hos cyklister over hele verden for deres pålidelighed og ydeevne.

Pronghorn racercykler

Pronghorns racercykel-udvalg inddeles i Aero og Road SL serierne.

Aero har – som navnet antyder – fokus på aerodynamik og er bygget til de vindomsuste danske landeveje. Priserne starter ved ca. 23.000 kr. for den billigste model, udstyret med Shimano 105-gear og et DT SWISS E1800 hjulsæt. For omkring 30.000 kr. kan man den elektroniske 105-gear-gruppe og et godt Fulcrum Racing 4 hjulsæt. I mat-carbon-farven er det en lækkerbisken. Top-modellen med Shimano Dure Ace DI2 elektroniske gear og et DT SWISS 1400 hjulsæt med 45 mm fælge fås for lige under 60.000 kr.

Road SL er Pronghorns all-round racer-model. Fokus er på vægt og manøvredygtighed snarere end aerodynamik, og topmodellen vejer 0,5kr mindre end Aero-topmodellen – med samme gear-gruppe og hulsæt. Prisen er ca. den samme.

I skrivende stund er den billigste Road SL i prislejet 30.000 kr. med enten Shimano 105 DI2 elektroniske eller SRAM Rival – også her ligger priserne på Aero og Road SL meget på niveau.

Udover de “rene” landevejs-modeller tilbyder Pronghorn også en cross-over serie Road X, der både kan være en racercykel og en gravelbike alt efter den opsætning og de dele, du vælger.

Pronghorn Aero racercykel

Pronghorn Aero

Pronghorn Road SL

Pronghorn Road SL

Pronghorn cykler – direkte til forbrugeren

Pronghorn sælger alle deres cykler på deres egen hjemmeside. Fordelen for danske kunder, fremfor f.eks. Canyon og Ribble Cycles, er, at Pronghorn har flere showrooms, hvor man kan prøvekøre cyklerne. Her kan du også få tilpasset din cykel og få råd og vejledning om valg af model, gear, hjul og så videre.

Man kan booke en aftale online i et af de tre showrooms i Skanderborg, Middelfart og Allerød.