Links

Gear Reviews / Anmeldelser

RoadBikeReview – Stort forum og masser af anmeldelser af komponenter, rammer, hjul o.s.v.

Danske cykel-webshops

CykelExperten.dk har et virkelig bredt udvalg i racercykler og de har relativt mange mærker og flere modeller inden for hvert mærke. Butikken fører f.eks. BMC, Cannondale, Ridley, Specialized, Scott, Bianchi og Pinarello. De har også et rigtig godt udvalg i cykeltøj og cykelgrej.

FriBikeShop.dk har også et fint udvalg i udstyr og cykeltøj. Af racercykler har de gerne en håndfuld Ridley og Koga cykler på lager, men primært fokuserer FriBikeShop på Scott cykler, som de har et kæmpe-udvalg af.

CykelPartner.dk har primært cykler fra de store producenter, Trek og Giant. På sitet har de et ret godt udvalg, der dækker de flestes behov, og man kan ofte finde nedsatte modeller. De har stort set alt i udstyr, tøj og reservedele.

Cykler.dk er en velassorteret dansk webshop. Inden for racercykler har man valgt at holde sig til tre brands, Cube, Trek og Specialized. Til gengæld har man mange modeller at vælge imellem blandt de tre store producenter. Udstyr, tøj og reservedele til resercykler har de også rigtig meget af.

Engelske cykel-webshops

Husk at tjekke import- og toldregler hvis du handler på nettet i Storbritannien

ChainReactionCycles.com er en af mest kendte engelske webshops, når det gælder racercykler. De har stort set alt, hvad man skal bruge af udstyr, tøj og reservedele med videre. Deres udvalg i racercykler består hovedsagligt af Cube, Fuji, Felt og Ridley-modeller, ligesom de fører deres “eget” brand, Vitus-cykler, et oprindeligt fransk cykelmærke, som ChainReactionCycles og Wiggle har overtaget.

Cyclestore.co.uk har – lige som ChainReactionCycles – stort set alt inden for grej til cykling. Deres udvalg i Racercykler er begrænset til  Giant, Specialized og Cannondale. Udstyr og reservedele, hjul mv har de masser af. Deres webshop er meget overskuelig og har danske priser.

Tredz.co.uk er ikke så kendt i Danmark som ChainReactionCycles og Wiggle, men Tredz er virkelig en god webshop med alt indenfor cykelsport. De har et kæmpeudvalg i BMC, Cannondale, Cube, Giant, Specialized, Scott og Merida.

TweeksCycles.com har mindre udvalg i racercykler end f.eks. Tredz, og ligesom andre sites har de en række Cannondale og Cube-cykler og nogle enkelte GT-cykler. Til gengæld fører TweeksCycles Orbea-cykler. De har til gengæld også et bredt og varieret udvalg i udstyr og reservedele.

RibbleCycles har masser af udstyr og reservedele til racercykler, præsenteret på en rigtig god hjemmeside. Især hjul og gear-grupper har de gode udvalg i. Når det gælder racercykler (og cykler generelt) har de dog valgt udelukkende at fokusere på deres eget brand. Ribble-cykler fås i stort set alle prisklasser, og der er flere serier at vælge i mellem.

Efter Brexit er det ikke længere helt så simpelt at handle hos Chain Reaction Cycles og de andre websites i Storbritannien. Man skal være opmærksom på, hvor stort et beløb man køber for, da man kan være underlagt toldreglerne. Det har også betydning, hvilken “oprindelse” de pågældende varer har.

Læs mere på Skat.dk om hvad Brexit betyder for e-handel.

Tyske cykel-webshops

Raddiscount.de er ret uoverskuelig, men under menupunktet Rennräder kan man finde et ret begrænset udvalg i racercykler. Koga, Felt, Merida og Basso cykler; samt måske en enkelt Bianchi og en enkelt Orbea. De har en del udstyr og gode priser, men det er ikke en nem webshop at handle i.

Andre webshops

Nike – selvom Nike ikke ligefrem er kendte for cykeltøj, er deres webshop værd at tjekke ud. Især deres baselayers er i god kvalitet.

Craft – Craft har en fin kollektion inden for cykeltøj.

Andre links

ProOwnedCycling – cykeltøj tidligere ejet af professionelle – sælges til motionister.

Ekoi.dk – virkelig lækkert cykeltøj, hjelme, cykelsko, briller med mere. Helt sikkert et besøg værd.

VeloPress.dk – Et site for folk med passion for cykler

Hornbæk Cykel Club Randers

Slangerup Cykel Klub

Østsjællands Motions Cykelklub

Ringkøbing Cykle Club

Rødkærsbro Cykelklub

Motionisterne Skive Cykle Klub

Italy.dk – Massevis af info om Italien som ferieland – oplagt for cykelfreaks!

Favoritlinks.dk – Kun de bedste sider på nettet

LinkDir

Cykelpuls.dk – Cykelmagasin med nyttige guides, gode råd og nyheder inden for cykling. Læs blandt andet om Danmarks cykelkultur, Tour de France, valg af cykel, eller hvordan du beregner din cykelstørrelse.

Også et link til en historie om en leverandør, der snød os: Læs om vores uheldige oplevelse med Anita Hosiery Works.

Samarbejdspartnere

Aze-Hosting – webhosting-løsning med service i topklasse.

virtuel-adresse.dkvirtuelt-kontor-service i København

CookieYes – den Cookie-Consent-løsning vi anvender på websitet.

Iacobus Law – legal services specialiseret i luftfart

Tokyo-Japan.dk – dansksproget hjemmeside med turist-tips om Tokyo, herunder tips til at vælge hotel i Tokyo