Anmeldelse

Mavic Toe Warmers

Vi har skrevet en del om overtrækssko her på siden. Mange oplever at komme til at fryse på tæerne, og et par overtrækssko er en lille, men ofte særdeles værdifuld investering. Om foråret og efteråret er en fuld overtræksstøvle ikke nødvendig for at holde varmen om tæerne.

I stedet kan tåvarmer-overtrækssko være ganske gode. Udover at de kun holder tæerne varme og lader resten af foden være fri, er det samtidig en fordel, at de ikke fylder ret meget i lommen, hvis man på et tidspunkt under turen ikke længere har brug for dem.

Mavic Toe Warmers

Mavic Toe Warmers – pris: ca. 160,-

Den franske udstyrsproducent Mavic har lavet en ret fornuftig tåvarmer, der kan fås for en rimelig penge. Mavic Toe Warmer koster ca. 160 kr. hos Chain Reaction. Castelli fremstiller en tåvarmer, der koster omtrent det samme som Mavics, mens Asos’ tåvarmer er væsentligt dyrere og koster ca. 340 kr.

Mavic tåvarmeren er fremstillet i slidstærkt, vind- og vandafvisende materiale. Derudover har den et ekstra forstærket lag forrest på tåen, en feature som hverken Castellis eller Asos’ udgaver har. Elastikken med det karakteristiske Mavic-logo gør, at Mavics overtrækssko bliver siddende på plads, og materialet er tilpas åndbart til, at fugtigheden fra foden kan slippe ud, således at man undgår at foden bliver våd og kold inden under.

Mavic Toe Warmers kan klart anbefales.