Anmeldelse

Continental Grand Prix 4000 racercykeldæk

Selvom det er langt nemmere at skifte slange på en racercykel efter en punktering, end det er på en almindelig cykel, er det alligevel aldrig sjovt. Gode dæk er derfor en god investering, da der er stor forskel på, hvor gode racercykeldæk er til at forhindre en punktering. Samtidig er det vigtigt at dække har en lav rullemodstand og ikke bliver for glat i vådt føre. Alt i alt er dækproduktion en hel videnskab, og der er mange fabrikanter, der fremstiller dæk – både dyre og billige.

Vi har valgt at anmelde Continental Grand Prix 4000 racercykeldæk – et super-godt dæk, men også i den dyre ende.

Continental Grand Prix 4000 foldedæk hører absolut til i den dyre ende. Prisen er omkring 400 kr pr. styk.

Det er dog muligt at finde dem på tilbud ind i mellem. Tjek på disse webshops, der ind i mellem har cykeldæk på tilbud:  CykelExperten.dk CykelPartner.dk

Engelske ChainReactionCycles og Tredz.co.uk fører også Continental racerdæk, men

Priserne for racercykeldæk strækker sig normalt fra lidt under 100 kr. for de billigste og op til ca. 450 kr. pr styk for de dyreste.

Et Continental Grand Prix 4000 racercykeldæk  (Også kaldet GP4000) vejer 205 gram, hvilket er betragteligt mindre end fx. det ret udbredte Vittoria Rubino hos CykelPartner.dk-dæk, der fås for en del billigere, og vejer 310 gram. Hutchinson Equinox vejer 250 gram og koster lige under 200 kr.

Continental Grand Prix 4000 er et virkelig godt dæk. Der er langt længere mellem punkteringerne end med f.eks. Hutchinson Equinox, og de ekstra 100 kr. pr dæk er givet godt ud.

Continental GP4000 foldedæk til racercykel