VM ruten 2011 Rudersdal

Da Mark Cavendish vandt VM i landevejscykling i Rudersdal i 2011, foregik det på denne rundstrækning. Ruten starter ved Geels Bakke på Kongevejen og drejer til højre på den anden side af bakken. I rundkørslen skal man til højre ad Vangebovej, som man kører ad, indtil man skal op ad Mothsvej.

Mothsvej bliver til rutens næste alvorlige stigning, Søllerød Slotsvej, der faktisk stolt kan fremvise hele to hårnålesving, inden man når op til Søllerød Slot på Søllerødvej på toppen af bakken og drejer til højre. Derefter kører man til venstre ad Attemosevej, som er en supervej at cykle på. Der er en cykelsti på vejens venstre side.

Man kan få godt med fart på på nedkørslen på Egebækvej, inden man kommer til Rundforbi Idrætsanlæg og kører til højre ad Rundforbivej. Derfra er det atter til højre ad Skodsborgvej, inden man atter rammer Kongevejen og bunden af Geels Bakke.

Et par rundture på VM ruten 2011 Rudersdal er altså en ret fin cykeltur med gode bakker – både opad og nedad.

Tip til VM ruten 2011 Rudersdal:

Hvis du er til bakke træning, kan du nemt indlægge flere ture op ad Søllerød Slotsvej. Det gør du ved at køre til højre ad Attemosevej, når du kommer oppe fra Søllerød Slot på Søllerødvej. Det er en ret fin nedkørsel ad Attemosevej, til du kommer til Vangebovej igen og kører til højre. Kort efter rammer du atter Mothsvej på højre hånd og kan nyde Søllerød Slotsvejs hårnålesving endnu en gang – eller flere gange, hvis du vil.

Download VM-ruten til GPS (GPX-format)

Åbn cykelrute og rutevejledning (Google Maps)

Mark Cavendish sejrer på VM ruten 2011 Rudersdal.

Mark Cavendish sejrer på VM ruten 2011 Rudersdal.

Details
VM ruten 2011 Rudersdal