Chain Reaction Cycles

Chain Reaction Cycles er verdens største online cykelbutik. Hovedkvarteret ligger i den lille by Doagh uden for Belfast i Nordirland. Hos Chain Reaction er det muligt at returnere sine indkøbte varer i op til 12 måneder, og der er gratis levering til Danmark på ordrer på over 400 kr.

Deres bytteservice er enkel og effektiv, og langt de fleste store mærker inden for cykeltøj og reservedele kan fås.

Chain Reaction Cycles – leveringstid

Du skal nok regne med 7-10 dages leveringstid til Danmark, hvis du bestiller hos Chain Reaction.

Told og import – Brexit

Kan man stadig handle hos Chain Reaction Cycles efter Brexit?

Efter Brexit er det ikke længere helt så simpelt at handle hos Chain Reaction Cycles og de andre websites i Storbritannien. Man skal være opmærksom på, hvor stort et beløb man køber for, da man kan være underlagt toldreglerne. Det har også betydning, hvilken “oprindelse” de pågældende varer har.

Læs mere på Skat.dk om hvad Brexit betyder for e-handel.

Racercykler hos Chain Reaction Cycles

Undrer du dig over udvalget af racercykler?

Før i tiden havde Chain Reaction Cycles et virkelig bredt udvalg inden for racercykler. Men siden WiggleCRC Group, der ejer både Chain Reaction Cycles og Wiggle, overtog det franske mærke, Vitus, udgør Vitus cykler stort set hele udvalget af racercykler hos Chain Reaction Cycles. Vitus cykler sælges eksklusivt på de to websites direkte til forbrugeren uden om fordyrende mellemled, og Chain Reaction Cycles tilgang til racercykler ligner i dag således meget Canyons.

Læs mere om Vitus Cykler

Chain Reaction Cycles sælger Vitus bikes direkte til forbrugeren