De fedeste racercykler

Alle har nok en drømme-racercykel, og vi på redaktionen er ikke en undtagelse. Her på siden har vi udvalgt en række af de, efter vores mening, fedeste racercykler i øjeblikket. Det er nok ikke nemt at få fingrene i en af disse cykler for under 50.000 kr., men selvom de færreste er villige til at ofre så mange penge på en racercykel, synes vi nu alligevel, at de fortjener en side på Cykelogi.dk. Cyklerne er listet i vilkårlig rækkefølge.

Isaac

Element Crystal Chrome Black

Engelske Isaac er sjældne i Danmark, men de har altid fået os til at vende os om, når man en sjælden gang møder dem. Den nye topramme erstatter Isaac Proton, som selvfølgelig også er en lækkerbidsken.

Time

Scylon

Time har altid bygget flotte racer-rammer, men de er desværre virkelig dyre. For at få fingrene i den lækre Time Scylon-ramme fra ny skal man op over 37.000 kr., bare for rammen. Men hold nu op, hvor er den flot.

Time Scylon er virkelig blandt de fedeste racercykler i 2023

Look

785 Huez RS

Stilren og elegant topramme fra franske Look. Læg mærke til at de har valgt tynde sadelstræbere men kraftige kædestræbere. Denne udgave er deres Team-model, som Cofidis-holdet nyder godt af.

Look 788 Huez

Colnago

C68

Når Colnago lancerer en ny C-model nummereres den ud fra, hvor mange år efter Colnagos grundlæggelse (1954) den er sendt på markedet. Dvs. en Colnago C68 som denne er fra 2022. Men som altid med Colnago er det bare lækkerhed i alle detaljer.

Colnago C68 - absolut blandt de flotteste racercykler i 2023

Pinarello

Dogma F

Vi bliver i det italienske lidt endnu. For man kommer simpelthen ikke uden om Pinarello, når man diskuterer de lækreste racercykler på markedet. Dogma F skal naturligvis på listen.

Pinarello Dogma kommer man ikke uden om, når man lister de lækreste racercykler.