Continental Grand Prix 4000 racercykeldæk (GP4000)

Selvom det er langt nemmere at skifte slange på en racercykel efter en punktering, er det alligevel aldrig sjovt. Gode dæk er derfor en god investering, da der er stor forskel på, hvor gode racercykeldæk er til at forhindre en punktering. Samtidig er det vigtigt at dække har en lav rullemodstand og ikke bliver for glat i vådt føre. Alt i alt er dækproduktion en hel videnskab, og der er mange fabrikanter, der fremstiller dæk – både dyre og billige.

Vi har valgt at anmelde Continental Grand Prix 4000 racercykeldæk – et super-godt dæk, men også i den dyre ende.

Continental Grand Prix 4000 foldedæk hører absolut til i den dyre ende. Prisen er omkring 300 kr pr. styk.

Det er dog muligt at finde dem på tilbud ind i mellem. Tjek gerne Tredz.co.uk, der ind i mellem har cykeldæk på tilbud.

Priserne for racercykeldæk strækker sig normalt fra lidt under 100 kr. for de billigste og op til ca. 450 kr. pr styk for de dyreste.

Et Continental Grand Prix 4000 racercykeldæk  (Også kaldet GP4000) vejer 205 gram, hvilket er betragteligt mindre end fx. det ret udbredte Vittoria Rubino-dæk, der fås for en tredjedel af prisen, og vejer 310 gram. Hutchinson Equinox vejer 250 gram og koster lige under 200 kr.

Continental Grand Prix 4000 er et virkelig godt dæk. Der er langt længere mellem punkteringerne end med fx. Hutchinson Equinox, og de ekstra 100 kr. pr dæk er givet godt ud.

 

Check pris og tilgængelighed her

Lige nu!

Continental Grand Prix 4000S er ofte på
tilbud hos ProBikeKit for under 250kr.
Check pris og tilgængelighed her

 

 

Continental Grand Prix 4000S er ind i mellem på tilbud hos ProBikeKit for under 250kr.  Check pris og tilgængelighed her.