Så opfordring har vi oprettet en sektion med udstyrsanmeldelser på Cykelogi.dk. Anmeldelserne er naturligvis et udtryk for anmelderens personlige holdning og skal ses som sådan.

Vi modtager gerne forslag til, hvilket udstyr vi skal anmelde.

Cykelsko

SIDI Kaos cykelsko - læs anmeldelse/reviewSIDI Kaos 2015

SIDI Kaos er blot en af mange modeller af SIDI cykelsko. Italienerne har fremstillet cykelsko i høj kvalitet siden 1970erne, og de anses af mange for at være blandt de absolut bedste til det. Vi har prøvekørt deres mid-range model, SIDI Kaos.

Læs anmeldelsen af SIDI Kaos her …

 

Overtrækssko

Mavic Toe Warmers

Mavic 2013 Toe Warmers

Vi har skrevet en del om overtrækssko her på siden. Mange oplever at komme til at fryse på tæerne, og et par overtrækssko er en lille, men ofte særdeles værdifuld investering. Om foråret og efteråret er en fuld overtræksstøvle ikke nødvendig for at holde varmen om tæerne.

Læs hele anmeldelsen her …

Racercykeldæk

Continental Grand Prix 4000s

Continental Grand Prix 4000

Continental Grand Prix 4000 foldedæk hører absolut til i den dyre ende. Prisen er omkring 300 kr pr. styk. Priserne for racercykeldæk strækker sig normalt fra lidt under 100 kr. for de billigste og op til ca. 450 kr. pr styk for de dyreste.

Læs hele anmeldelsen her …

 

Cykelbukser

Nalini cykelbukser

Nalini Alcyone 1

Bukserne er af betydelig vigtighed for ens komfort, når man kører racercykel. Der er store prisforskelle på cykelbukser, og man kan sagtens købe sig fattig. Priserne starter omkring et par hundrede kroner, men man kan snildt finde cykelbukser til over to tusind kroner parret.

Nalini Alcyone 1, som vi anmelder her, har seler og korte ben. De laves i Italien af fabrikanten MOA Sport, der sponsorerer flere af de professionelle cykelhold.

Læs hele anmeldelsen her …