Scott blev grundlagt i 1958 under navnet Scott USA. Ingeniøren og skiløberen Ed Scott begyndte at fremstille sportsudstyr, og op gennem 1960erne og 1970erne udvidede man antallet af produkter. I 1978 flyttedes hovedkvarteret til Fribourg i Schweiz, og i 1986 så de første  Scott cykler dagens lys. Man startede med mountainbikes og begyndte så småt at udvide til racercykler. Da Patrice Halgand vandt 10. etape af Tour de France i 2002 på en Scott cykel, var det startskuddet til en lang række successer for Scotts racercykler. Scott var cykelsponsor for hedengangne HTC Columbia, der med Mark Cavendish i spidsen på en Scott Addict-racercykel vandt store sejre i 2009 og 2010, inden HTC teamet valgte at skifte til Specialized cykler op til 2011-sæsonen.

I 2012 blev Scott cykel-sponsor for det professionelle cykelhold, OricaGreenEdge, og stærke cykelryttere som Simon Gerrans og Matthew Goss forsøgte at drive deres Scott cykler frem til sejr på UCIs World Tour.

Flytningen til Schweiz markerede også et skifte til Scotts øgede fokus på det europæiske marked, og i dag er navnet Scott USA blevet ændret til Scott Sports.

Hvor kan man købe en Scott racercykel?

Hvis man ved, hvad man vil have og har styr på, hvilken størrelse cykel du skal have, kan man ofte gøre et godt køb ved at købe sin Scott cykel på nettet.

Flere cykelforretninger i England fører flere modeller af Scott cykler.

Se udvalget af Scott cykler hos Evans Cycles, Tweeks Cycles, Tredz.co.uk, eller Rutland Cycling.

Oversigt over Scott cykler

Scott fremstiller en lang række forskellige cykler, både mountainbikes, citybikes og mange flere. Scotts racercykler inddeles i fire serier, samt en enkelstarts-serie ved navn Plasma.

Serie Beskrivelse Billede
Scott Foil Scott Foil er toprammen hos Scott, og den Scott cykel, som de professionelle cykelryttere hos GreenEdge kører på.Foil er afløseren for den berømte og populære Scott Addict-serie, der modtog tonsvis af flotte reviews. Scott Addict kan stadig fås i butikkerne, men fra 2012 er Foil den nye topramme.
Rammemateriale: CarbonTallene er en form for guideline i forhold til det udstyr, rammen er forsynet med. Eksempelvis er en Scott Foil Premium oftest udstyret med Shimano Dura Ace Di2-gear (eller tilsvarende), mens den billigste Scott Foil cykel, Scott Foil 40, oftest har Shimano 105 gear eller tilsvarende.Scott Foil er naturligvis at finde på Cykelogi.dks liste over de fedeste racercykler.
Scott Foil - toprammen inden for Scott cykler

Scott Foil

Modeller:

Foil Premium

Foil Team

Foil 15

Foil 10

Foil 20

Scott Addict Scotts anden race-serie ud over Foil. Scott har længe været kendt for at lave lette og super-stærke carbon rammer, og Addict er ingen undtagelse: på Scott Addict Premium er vægten nede på imponerende 5,88 kg monteret med SRAM Red og Syncros RL1.0-hjul! Den billigste af Addict-konfigurationerne, Addict 20, er opbygget med lidt tungere dele – Shimano Ultegra/105 mix og Shimano WH RS11-A-hjul – men vejer stadig under 8 kg.Fås i syv størrelser:XXS47,
XS49,
S52,
M54,
L56,
XL58,
2XL61
Scott Addict SL

Scott Addict SL

Modeller:

Addict SL

Addict Team

Addict 10

Addict 20

Scott Solace Scott Solace og CR1 er Scotts Endurance-serier, bygget med en mere oprejst kørestilling for øje. Og de to serier er derfor meget populære blandt motionister.Solace Premium er opbygget med Shimano Dura Ace FD 9070 elektroniske gear og Syncros RL1.1-hjul. Vægten er nede på under 6,5 kg.Den billigste Scott Solace-model er Solace 30, der er monteret med Shimano 105 gear og Shimano WH RS11-A-hjul, har vægt på lige over 8 kg.
Scott Solace Premium

Scott Solace Premium

Modeller:

Solace Premium

Solace 10

Solace 20

Solace 30

Scott CR1 Da Scott CR1 blev introduceret første gang, var det den letteste carbon-ramme, verden hidtil havde set. CR1 har en geometri, der gør ens siddeposition en smule oprejst end på Foil-modellen. Af samme grund kalder Scott deres CR1-cykler for Performance-serien.Rammemateriale: CarbonOgså hos CR1 modellerne er der forskelle på cyklernes udstyr, og prisen varierer derefter. Eksempelvis er CR1 SL oftest udstyret med Shimano Dura Ace gear og Mavic Ksyrium SL-hjul eller tilsvarende, mens CR1 Comp oftest fås med Shimano Tiagra gear og hjul i den billigere ende.
Scott CR1

Scott CR1

Modeller:

CR1 10

CR1 20

CR1 30

Scott Speedster Scott Speedster er Scotts entry-level-racercykel med aluminium-ramme.Bag S-koderne ligger gerne en indikation af, hvor dyrt udstyr (fx gear-system og cykelhjul), der sidder på den enkelte Speedster-ramme, hvilket er en fordel, hvis man sammenligner priser på Scott cykler, eller står med et tilbud på en brugt Scott cykel på hånden. En Scott Speedster S10 fås oftest med Shimano Ultegra gear, mens S50 gerne fås med Shimanos billigste gear-gruppe, Sora.
Scott Speedster

Scott Speedster

Modeller:
Speedster S10

Speedster S20

Speedster S30

Speedster S40

Speedster S50